Hızlı ve Lezzetli: Tavuklu Bohça Kebabı

Ailenizle birlikte keyifle yiyebileceğiniz, pratik ve doyurucu bir yemek tarifi arıyorsanız doğru yerdesiniz! Bu tarifimizle hazırlayacağınız tavuklu bohça kebabı, hem görüntüsüyle hem de lezzetiyle sofranızın yıldızı olacak. Hazırlaması oldukça kolay ve hızlı olduğu için yoğun günlerinizde bile rahatlıkla yapabilirsiniz. Malzemeleri bir araya getirdikten sonra kısa sürede enfes bir yemek ortaya çıkaracaksınız. Özellikle çocuklar için oldukça çekici bir sunuma sahip olan bu tarif, her yaştan insanın beğenisini kazanacak. Dilerseniz yanında çeşitli salatalar ve mezelerle servis edebilir, sofranızı daha da zenginleştirebilirsiniz. Deneyin ve lezzetinden emin olun!

Malzemeler: Krep Hamuru İçin

* 2 adet yumurta
* 1,5 su bardağı süt
* 1 su bardağı un
* 1 çay kaşığı tuz
* 2 yemek kaşığı sıvı yağ

Malzemeler: İç Malzemeler ve Sos

* 3 yemek kaşığı sıvı yağ
* 1 adet kuru soğan (küp doğranmış)
* 3 adet renkli biber (küp doğranmış)
* 300 gram tavuk göğsü (küp doğranmış)
* 1 çay kaşığı tuz
* 1 çay kaşığı karabiber
* 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
* 3 su bardağı beşamel sos

Hazırlanışı: Adım Adım Bohça Kebabı

Öncelikle krep hamurunu hazırlamakla başlayalım. Yumurta, süt, un, tuz ve sıvı yağı derin bir kapta çırpın. Pürüzsüz bir kıvam elde edene kadar iyice karıştırın. Daha sonra, küçük bir tavada az miktarda yağ kullanarak ince krep pişirin. Pişen krepleri bir kenara alın. Tavukları soğan ve biberlerle birlikte zeytinyağında soteleyin. Tuz ve karabiberi ekleyip, tavukların iyice pişmesini bekleyin. Pişen tavuk karışımını kreplerin üzerine yayın. Üzerine bolca rendelenmiş kaşar peyniri ve beşamel sos gezdirin. Krepleri rulo yaparak bohça şeklinde sarın. Yağlanmış bir fırın tepsisine yerleştirin ve önceden ısıtılmış fırında 180 derecede kızarana kadar pişirin. Sıcak olarak servis edin. Afiyet olsun!