Nefis İçi Dolu Lavaş

Pratik ve doyurucu bir yemek arayışındaysanız, bu içi dolu lavaş tarifi tam size göre! Kısa sürede hazırlayabileceğiniz bu lezzetli atıştırmalık, hem pratik hem de oldukça şık bir sunuma sahip. Patates ve tavuğun muhteşem uyumunu deneyimleyecek, ağız sulandıran bir yemek sofranızı süsleyecek. Özellikle acil yemek gerektiğinde veya misafirlerinize hızlı bir ikram hazırlamak istediğinizde ideal bir seçenek. Hazırlaması oldukça kolay olan bu tarifle, mutfakta zaman kaybetmeden harika bir yemek deneyimi yaşayacaksınız. Aileniz ve arkadaşlarınız bu lezzete bayılacak!

Malzemeler Listesi

* 1 adet lavaş ekmeği
* 1 kase çıtır tavuk parçaları (hazır veya ev yapımı)
* 1 adet orta boy patates (küp küp doğranmış ve kızartılmış)
* 1/2 adet kırmızı soğan (incecik doğranmış)
* 1 yemek kaşığı tercih ettiğiniz sos (örneğin, mayonez, ketçap, acı sos)
* İsteğe bağlı: yeşillik (marul, roka vb.)

Hazırlanış Aşamaları

Öncelikle patatesleri küp küp doğrayıp kızartın. Kırmızı soğanı ince ince doğrayın. Kızarmış patatesleri ve doğranmış kırmızı soğanı bir kapta birleştirin. Lavaş ekmeğini düz bir yüzeye yayın. Hazırladığınız patates ve soğan karışımını lavaşın üzerine yayın. Üzerine çıtır tavuk parçalarını ekleyin. Tercih ettiğiniz sosu lavaşı tamamıyla kaplayacak şekilde yayın. İsterseniz doğranmış yeşillikler de ekleyebilirsiniz. Daha sonra lavaşı rulo şeklinde sıkıca sarın. İsteğe bağlı olarak, sarılan lavaşı ikiye veya üçe bölüp servis edebilirsiniz. Afiyet olsun!