Muhteşem Sandviç Kek Deneyimi

Bu tarifle, tadına doyamayacağınız enfes bir sandviç kek hazırlayacaksınız. Malzemelerin birleşimi, ağızda dağılan bir lezzet deneyimi sunuyor. Kekin yumuşak dokusu ve kremanın yoğun aroması mükemmel bir uyum yakalıyor. Hazırlık aşaması oldukça kolay ve pratik. Tarifimizde kullanılan malzemeler, sağlıklı ve doğal seçeneklerden oluşuyor. Özellikle Hindistan cevizi tozunun kattığı lezzet, keki benzersiz kılıyor. Aileniz ve arkadaşlarınız için harika bir ikram olacak bu sandviç kek tarifini mutlaka denemelisiniz.

Malzemeler: Kek Bölümü

* 2 adet yumurta
* 2 su bardağı Hindistan cevizi tozu
* 4 yemek kaşığı kakao
* 1 su bardağı süt
* 3 adet olgun muz
* 1 çay kaşığı kabartma tozu

Malzemeler: Krema ve Süsleme

* 1 küçük boy kase fıstık ezmesi
* 1 küçük boy kase ballı fındık ezmesi
* 1 paket şekersiz çikolata
* 1 paket bitter çikolata

Hazırlanış

Öncelikle kek hamurunu hazırlamak için yumurtaları, Hindistan cevizi tozunu, kakaoyu, sütü, muzları ve kabartma tozunu derin bir kapta iyice çırpın. Pürüzsüz ve akıcı bir kıvam elde edene kadar karıştırmaya devam edin. Hazırladığınız kek hamurunu yağlanmış ve unlanmış bir kek kalıbına dökün. Önceden 180 dereceye ısıtılmış fırında yaklaşık 30-35 dakika pişirin. Fırından çıkardıktan sonra kekin tamamen soğumasını bekleyin. Soğuyan keki ikiye kesin. Fıstık ezmesini ve ballı fındık ezmesini ayrı ayrı küçük kaplara alın. Her iki ezmeyi de kekin üzerine eşit miktarlarda yayın. Son olarak, erittiğiniz şekersiz ve bitter çikolataları kekin üzerine gezdirin. Dilediğiniz gibi süsleyip servis edebilirsiniz. Afiyet olsun!