Muradiye Çorbası: Lezzetli Bir Başlangıç
Sofralarınıza renk ve lezzet katacak enfes bir çorba tarifiyle karşınızdayız! Bu tarif, damaklarda unutulmaz bir tat bırakacak, evinizin her köşesine yayılan mis kokusuyla keyifli bir yemek deneyimi sunacak. Özellikle soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak, sıcak ve doyurucu bir Muradiye çorbası hazırlamak için gerekli malzemeleri ve adım adım yapılışını aşağıda bulabilirsiniz. Çorbanın kıvamını ve lezzetini dilediğiniz gibi ayarlayabilir, kendi damak zevkinize göre kişiselleştirebilirsiniz. Aileniz ve misafirleriniz bu enfes çorbayı çok seveceklerdir. Deneyin ve farkı görün! Hazırlanışı oldukça kolay ve pratiktir.Malzemeler
* 1 adet kuru soğan* 1 adet küçük boy havuç
* 1 adet patates
* 2 diş sarımsak
* 2 yemek kaşığı un (tepeleme)
* 1 çay bardağı bezelye
* 1 su bardağı süt
* 2 yemek kaşığı tel şehriye
* 1 adet haşlanmış tavuk göğsü
* 1 adet limon
* 1 çay kaşığı kimyon
* 1 çay kaşığı karabiber ve pulbiber
* 1 tepeleme çay kaşığı şeker
* 1 tatlı kaşığı tuz
* 1 yemek kaşığı sıvı yağ
* 1 yemek kaşığı tereyağı
* 2,5 su bardağı soğuk su
* 2,5 su bardağı tavuk suyu