Yılbaşı Sofralarınızın Vazgeçilmezi: Narlı Otlu İç Pilav
Bu enfes iç pilav tarifiyle yılbaşı sofralarınızı şenlendirecek, misafirlerinizi lezzet yolculuğuna çıkaracaksınız. Narlı ve otlu aromasıyla damağınıza unutulmaz bir tat bırakacak bu özel pilav, hazırlaması sandığınızdan çok daha kolay. Her lokmada kendinizi şenlik havasına bırakacak bu tarif, hem görsel şöleni hem de lezzet şöleni sunuyor. Aileniz ve sevdikleriniz bu eşsiz lezzetin tadına doyamayacaklar. Özel günlerinizin yıldızı olacak bu tarifi mutlaka denemelisiniz. Hazırlık aşamaları oldukça pratik ve anlaşılır şekilde anlatılmıştır. Malzemeleri kolayca temin edebilir ve kısa sürede enfes bir pilav hazırlayabilirsiniz.Gerekli Malzemeler
* 1 su bardağı pirinç* 1 adet büyük boy soğan (ince kıyılmış)
* 1 yemek kaşığı kuş üzümü
* 1 paket dolmalık fıstık (kavrulmuş)
* 1 yemek kaşığı tereyağı
* 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı
* 1,5 su bardağı sıcak su
* 1/2 çay kaşığı tarçın
* 1/2 çay kaşığı karabiber
* 1 çay kaşığı ucu yenibahar
* 1 çay kaşığı tuz
* 1 avuç dereotu (ince kıyılmış)
* 1 avuç maydanoz (ince kıyılmış)
* 1 avuç nar tanesi