Lezzetli Bir Sonbahar Lezzeti: Bal Kabaklı Tart
Mevsimin en güzel ürünlerinden bal kabağı ile hazırlanan bu nefis tart tarifi, çay saatlerinizin vazgeçilmezi olacak. Kabak tatlılığının, yumuşak tart hamuruyla ve hafif baharat notalarıyla muhteşem bir uyumu yakalayan bu tarif, hem yapımı kolay hem de lezzetiyle herkesi kendine hayran bırakacak. Özel günlerinizde veya sevdiklerinize sürpriz yapmak istediğiniz anlarda bu tarifi tercih edebilirsiniz. Aileniz ve arkadaşlarınız bu lezzetin tadına doyamayacaklar. Tarifimizde kullanılan malzemeler kolayca bulunabiliyor ve hazırlaması oldukça pratik. Deneyin ve damak zevkinize bir şölen yaşatın! Hazırladığınız bu enfes bal kabaklı tart ile keyifli anlarınıza lezzet katın.Malzemeler: Tart İç Malzemesi ve Hamuru
Tart İç Malzemesi: 500 gram bal kabağı, 1 su bardağı toz şeker, 1/2 su bardağı su, 1/2 tatlı kaşığı tarçın, 3 adet karanfil, 1 çay kaşığı nişasta.Tart Hamuru: 100 gram tereyağı, 2 adet yumurta sarısı, 1 çay bardağı pudra şekeri, 2-3 su bardağı un.