Patlıcan Kulesi: Malzemeler ve Hazırlık
Patlıcan mevsiminde sofralarınıza renk katacak enfes bir meze tarifiyle karşınızdayız. Bu tarifte, taze ve kaliteli malzemeler kullanarak, ağızda dağılan bir lezzet deneyimi sunmayı hedefledik. Hazırlaması oldukça kolay olan bu patlıcan kulesi, hem görüntüsü hem de lezzetiyle misafirlerinizi etkileyecektir. Özellikle sıcak yaz günlerinde serinletici bir başlangıç seçeneği olarak idealdir. Aileniz ve arkadaşlarınız bu muhteşem lezzeti çok sevecekler. Tarifimizi dikkatlice inceleyerek, siz de evinizde kolayca hazırlayabilirsiniz. Hazırsanız, malzemelerimize bir göz atalım!Gerekli Malzemeler
* 1 yemek kaşığı zeytinyağı* 200 gram labne peyniri
* 5 dal taze soğan (ince kıyılmış)
* 1 adet kapya biber (küp doğranmış)
* 2 diş sarımsak (ezilmiş)
* 1/2 demet dereotu (kıyılmış)
* 1 tatlı kaşığı susam
* 1 çay kaşığı tuz
* 1/2 çay kaşığı karabiber
* 1 adet büyük boy patlıcan (dilimlenmiş)
* 2 dal taze kekik (ince kıyılmış)