Lezzetli Izgara Kalamar Dolma
Bu tarifte, enfes bir lezzet sunan izgara kalamar dolma hazırlayacağız. Küçük boy karideslerle sotelenmiş taze sebzeler, rendelenmiş kaşar peyniriyle buluşarak, kalamarın içini muhteşem bir dolguyla dolduruyor. Izgarada pişirilen kalamarlar, hem görsel şölen sunuyor hem de damak tadınıza unutulmaz bir deneyim yaşatıyor. Hazırlaması oldukça kolay olan bu tarif, hem hafta içi akşam yemeklerinde hem de hafta sonu özel davetlerinizde gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz bir seçenek. Deneyin ve bu lezzete kendiniz de şahit olun!Malzemeler
Kalamar Dolması İçin: 1 adet küçük boy, körpe kalamar, 2 yemek kaşığı zeytinyağı, 1 diş sarımsak, 1 adet küçük boy domates, 2 adet orta boy sivri biber, 50 gram küçük boy karides, 1/4 çay kaşığı tuz, 2 yemek kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri.Sote İçin: 1 adet büyük boy yeşil biber, 2 adet kültür mantarı, 2 yemek kaşığı soya sosu, 1 diş sarımsak, 1 tatlı kaşığı tereyağı.