Nefis Bir Lezzet: Fırında Bostan Kebabı
Tüm görkemiyle sofralarınızda yerini alacak, pratik ve enfes bir fırında bostan kebabı tarifiyle karşınızdayız! Bu tarifi hazırlamak çok kolay ve malzemeleri de her yerde bulunabiliyor. Aileniz ve misafirleriniz bu lezzete bayılacak. Özellikle yaz akşamlarında, hafif ve doyurucu bir yemek arayanlar için ideal. Hazırlanışı oldukça basit olduğu için, mutfakta fazla vakit geçirmek istemeyenler için de mükemmel bir seçenek. Deneyin ve farkı görün! Her lokmada damağınıza yayılacak enfes tatlar, sizi büyüleyecek.Malzemeler: Patlıcan Hazırlığı ve Sos
* 3 adet bostan patlıcanı* 1 çay kaşığı tuz* 1 su bardağı su
* 3 diş sarımsak (ezilmiş)
* 2 adet rendelenmiş domates
* 1 yemek kaşığı biber salçası
Malzemeler: Kıyma ve Sebzeler
* 250 gram kıyma* 1 çay kaşığı pul biber
* 1 çay kaşığı kimyon
* 1 çay kaşığı karabiber
* 1,5 çay kaşığı tuz
* 3 adet sivri biber (ince doğranmış)
* 1 adet kapya biber (ince doğranmış)
* 1 adet kuru soğan (ince doğranmış)
* 6 yemek kaşığı zeytinyağı (patlıcanlar ve kıyma için ayrı ayrı)