Nefis Vanilyalı Milföy Kreması

Evde kolayca hazırlayabileceğiniz, pürüzsüz ve vanilyalı kremasıyla enfes bir milföy pastası tarifi sizlerle. Bu tarifte kullanılan malzemeler oldukça yaygın ve bulunması kolaydır. Hem görüntüsü hem de lezzetiyle sevdiklerinizi büyüleyecek bu pasta, çay saatlerinizin vazgeçilmezi olacak. Hazırlaması oldukça pratik olduğu için vaktiniz kısıtlı olsa bile gönül rahatlığıyla deneyebilirsiniz. Özel günleriniz için de şık bir sunumla servis edebilirsiniz. Aileniz ve arkadaşlarınız bu lezzete bayılacaklar! Deneyin ve farkı görün! Pastayı daha da zenginleştirmek için üzerine biraz pudra şekeri serpebilirsiniz.

Gerekli Malzemeler

Bu enfes milföy pastası için ihtiyacınız olan malzemeler şunlardır: 10 adet hazır milföy hamuru, 3,5 su bardağı süt, 5 yemek kaşığı toz şeker, 2 yemek kaşığı nişasta, 2 yemek kaşığı un, 1 yemek kaşığı labne, 1 yemek kaşığı tereyağı, 1 paket vanilya ve süsleme için 1/2 su bardağı pudra şekeri ile dilediğiniz taze meyveler (örneğin 100 gram çilek).

Hazırlanış Aşamaları

Öncelikle, kremayı hazırlamak için süt, şeker, nişasta, un, labne, tereyağı ve vanilyayı bir tencereye alın. Orta ateşte sürekli karıştırarak koyulaşana kadar pişirin. Krema koyulaşınca ocaktan alın ve soğumaya bırakın. Soğuyan kremayı milföy hamurlarının arasına yayın. Üzerine pudra şekeri serpin ve dilediğiniz taze meyvelerle süsleyin. Servis etmeden önce en az 30 dakika buzdolabında bekletmeniz, pastanızın daha güzel bir şekilde sunulmasını sağlayacaktır. Afiyet olsun!